AlliantiePartners Meet up

11dec13:3019:00AlliantiePartners Meet upOverleven = Innovatie + Samenwerken

Evenement details

Speciaal voor jou organiseren wij de Alliantie Partners Meet Up! Die staat in het teken van ‘Overleven = Innovatie + Samenwerken’. Het wordt een perfecte mix van het opdoen van kennis en inspirerende inzichten, interactie en netwerken.

Het beloofd een zeer inspirerende middag te worden met sprekers als
Prof. Dr. Toni Sfirtsis, Wim Witteveen MM en Dorine van Basten MBA.

 • Prof. Dr. Toni Sfirtsis neemt je mee langs de ontwikkelingen op innovatie- en samenwerkingsgebied.
 • Wim Witteveen MM toont je de nieuwste inzichten van Allianties rondom innovatie, het belang van een gemeenschappelijke taal en het onderzoek dat AlliantiePartners samen met de Rijks Universiteit Groningen heeft uitgevoerd.
 • Dorine van Basten MBA begeleidt de AlliantieParade, waarin jij op originele wijze andere interessante deelnemers kunt ontmoeten en, samen met Toni en Wim, dieper in kunt gaan op het thema van deze dag: Overleven = Innovatie + Samenwerken.

En je bent getuige van de officiële introductie van:

Het nieuwe netwerk van professionals bij samenwerkingsverbanden!

Voor wie?
Er komt een prachtig palet van inspirerende mensen, die verschillende hoger management en executive functies uitvoeren, uit verschillende branches en organisaties. Een gezelschap van mensen dat hun honger naar samenwerking op de één of andere manier al eens via AlliantiePartners heeft gevoed.

Investering
Als gewaardeerde relatie van AlliantiePartners is jouw investering voor deze middag vol inspiratie: jouw medewerking aan een mini-onderzoek (online vragenlijstje) over het thema Overleven = Innovatie + Samenwerking en jouw intrinsieke motivatie om niet alleen ‘te komen halen’,
maar ook ‘te brengen’. En je mag (gratis) één introducee meenemen, die ook interesse en/of ervaring met het professionaliseren van strategische samenwerkingen heeft.

Aanmelden
Dit event is voor genodigden. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je toch graag komen? Stuur dan een mail naar wim@alliantiepartners.nl

Docenten / Sprekers voor de evenement

 • Dorine van Basten MBA

  Dorine van Basten MBA

  Dorine van Basten is een van de associatie partners van AlliantiePartners en ondernemer in de financiële dienstverlening. Zij initieert mooie marktinitiatieven op het snijvlak tussen consument, distributie en aanbieders. En houdt zich dagelijks bezig met het verbinden van partijen en het aangaan van allianties. Ook vanuit haar vroegere management- en bestuurdersfuncties heeft zij veel ervaring met het aangaan en managen van professionele samenwerkingen binnen én tussen pofit- en non-profit organisaties. Daarnaast is zij erkend toezichthouder en onder andere bestuurslid van de Coöperatie en Stichting Goede Doelen van de schadeverzekeraar Nh1816.

 • Prof. dr. Toni Sfirtsis

  Prof. dr. Toni Sfirtsis

  Toni Sfirtsis is expert op het gebied van strategische innovatie. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het adviseren en ondersteunen van organisaties in het vaststellen van hun toekomstige innovatieruimte, met het vertalen hiervan naar concrete management keuzes en hoe deze vervolgens te implementeren. Hij is een veelgevraagd spreker op het gebied van strategische innovatie. Prof. Sfirtsis is associate partner van Business Innovation Architects en is naast de AlliantiePartners Academy ook verbonden aan de Universiteit van Antwerpen en Business School Nederland.

 • Wim Witteveen MM

  Wim Witteveen MM

  Wim Witteveen is een van de founding partners van AlliantiePartners. Vanuit zijn vroegere directie- en bestuurdersfuncties loopt het aangaan en managen van partnerships als rode draad door zijn carrière. Hij heeft de methodieken en tools van AlliantiePartners niet alleen mede ontwikkeld, maar ook toegepast bij vele organisaties in diverse branches. Hij levert zowel een bijdrage aan strategische vraagstukken rondom allianties als aan de praktische inrichting ervan. Dit vanuit de overtuiging dat allianties als organisatievorm alleen maar zullen groeien. En vanuit het idee dat wanneer alliantiemanagement als expertise wordt benaderd, het succes van allianties sterk toeneemt.