AlliantiePartners Meet up

11dec13:3019:00AlliantiePartners Meet upOverleven = Innovatie Samenwerken

Evenement details

Speciaal voor jou organiseren wij de Alliantie Partners Meet Up! Die staat in het teken van ‘Overleven = Innovatie Samenwerken’. Het wordt een perfecte mix van het opdoen van kennis en inspirerende inzichten, interactie en netwerken.

Het beloofd een zeer inspirerende middag te worden met sprekers als
Prof. Dr. Toni Sfirtsis, Wim Witteveen MM en Dorine van Basten MBA.

  • Prof. Dr. Toni Sfirtsis neemt je mee langs de ontwikkelingen op innovatie- en samenwerkingsgebied.
  • Wim Witteveen MM toont je de nieuwste inzichten van Allianties rondom innovatie, het belang van een gemeenschappelijke taal en het onderzoek dat AlliantiePartners samen met de Rijks Universiteit Groningen heeft uitgevoerd.
  • Dorine van Basten MBA begeleidt de AlliantieParade, waarin jij op originele wijze andere interessante deelnemers kunt ontmoeten en, samen met Toni en Wim, dieper in kunt gaan op het thema van deze dag: Overleven = Innovatie Samenwerken.

En je bent getuige van de officiële introductie van:

Het nieuwe netwerk van professionals bij samenwerkingsverbanden!

Voor wie?
Er komt een prachtig palet van inspirerende mensen, die verschillende hoger management en executive functies uitvoeren, uit verschillende branches en organisaties. Een gezelschap van mensen dat hun honger naar samenwerking op de één of andere manier al eens via AlliantiePartners heeft gevoed.

Investering
Als gewaardeerde relatie van AlliantiePartners is jouw investering voor deze middag vol inspiratie: jouw medewerking aan een mini-onderzoek (online vragenlijstje) over het thema Overleven = Innovatie Samenwerking en jouw intrinsieke motivatie om niet alleen ‘te komen halen’,
maar ook ‘te brengen’. En je mag (gratis) één introducee meenemen, die ook interesse en/of ervaring met het professionaliseren van strategische samenwerkingen heeft.

Aanmelden
Dit event is voor genodigden. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je toch graag komen? Stuur dan een mail naar wim@alliantiepartners.nl

Meer infomatie

Tijd

(Dinsdag) 13:30 - 19:00(GMT+01:00)

© Copyright - AlliantiePartners | Website is gerealiseerd door YNNCK