Identiteit: bron van strijd of synergie?

02dec14:0019:00Identiteit: bron van strijd of synergie?AlliantieSociety Event

Evenement details

Als lid van de AlliantieSociety krijg jij exclusief toegang tot bijeenkomsten waarin we specifieke aspecten van samenwerking belichten. Tijdens deze speciale editie gaan we in op het thema identiteit.

Identiteit: bron van strijd of synergie?

Wat gaan we doen? Tijdens de bijeenkomst worden de eerste resultaten gepresenteerd van het onderzoek dat de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met AlliantiePartners heeft uitgevoerd naar de rol van identiteit van organisaties bij samenwerking. Heb je meegedaan aan het onderzoek? Dan ontvang je tijdens deze bijeenkomst een benchmark van de totale uitkomst van het onderzoek op je eigen organisatie.

Waarom identiteit? Er zijn momenteel twee ontwikkelingen die het thema identiteit zéér relevant maken:

  • De eerste ontwikkeling is dat veel organisaties bezig zijn met hun Purpose: Waarom maak ik de producten/diensten die ik maak? Daarbij kijken zij kritischer naar zichzelf maar ook naar leveranciers en andere partners die betrokken zijn bij de organisatie.
  • De tweede ontwikkeling is dat aandacht voor identiteitsverschillen een belangrijke succesfactor is voor allianties. Aandacht voor identiteit bij het ontwerp van de alliantie en bij de partnerselectie kan faalkosten significant beperken.

Wanneer:  maandag 2 december 2019

Waar: Landgoed ISVW, Dodeweg 8 3832 RD Leusden

Programma:
14.00 uur Inloop

14.30 uur Welkom door Wim Witteveen

14.35 – 17.00 uur

  • Prof. Dr. Floor Rink neemt ons mee in de bestaande wetenschappelijke kennis over de rol van identiteit bij Allianties en samenwerking.
  • Flos Fleischer van Het Blauwe Hart Natuurlijk vertelt over de rol van identiteit in haar dagelijkse praktijk als alliantiemanager.
  • Martin Pit geeft een toelichting op de benchmark: hoe zit het met jouw identiteit bij samenwerking?
  • Jorrit Hoekstra begeleidt een workshop over jullie persoonlijke ervaringen met samenwerking en de rol van identiteit.
  • Wim Witteveen gaat in op de vraag: hoe voorkom je dat je verrast wordt?

17.00 uur Afsluiting en aansluitend een netwerkborrel

Voor wie?
Dit event is voor AlliantieSociety-leden. De AlliantieSociety bestaat uit een prachtig palet van inspirerende mensen, die verschillende hoger management en executive functies uitvoeren, uit verschillende branches en organisaties. Een gezelschap van mensen dat hun honger naar samenwerking op de één of andere manier al eens via AlliantiePartners heeft gevoed.

Investering
Als gewaardeerde relatie van AlliantieSociety wordt dit event jou gratis aangeboden. Je mag ook een introducee meenemen.

Aanmelden
Dit event is alleen voor leden van de AlliantieSociety. Ben je nog geen lid en wil je er toch bij zijn? Word dan nu lid van de AlliantieSociety en stuur een e-mail naar info@alliantiepartners.nl

Meer infomatie

Tijd

(Maandag) 14:00 - 19:00(GMT+01:00)

© Copyright - AlliantiePartners | Website is gerealiseerd door YNNCK
SAMENWERKEN IN ALLIANTIES EN ECOSYSTEMEN
Ik bel je zo snel mogelijk terug
MASTERCLASS
SAMENWERKEN IN ALLIANTIES EN ECOSYSTEMEN
MASTERCLASS