Kom ook naar het Kennis Event van AlliantieSociety op vrijdag 14 april

14apr13:30Kom ook naar het Kennis Event van AlliantieSociety op vrijdag 14 april

Evenement details

Tijdens ons volgende AlliantieSociety Kennis Event gaan we met elkaar in gesprek over het onderwerp conflicten. Welke rol heeft vertrouwen bij het voorkomen of verhelpen van conflicten? En wat is de rol van een derde partij bij het voorkomen en oplossen van conflicten in allianties? En welke rol speel jij eigenlijk zelf in de conflicten die je in je dagelijkse praktijk tegenkomt?

CONFLICTSTIJLEN CONFLICTEN TIJDENS COVID-19 CRISIS
Jorrit Hoekstra – partner bij AlliantiePartners- neemt ons mee in de manier waarop we om zijn gegaan met conflicten in de verschillende fases van de Covid-19 crisis. Ook gaat hij met ons in gesprek over de verschillende conflictstijlen en hoe deze helpen om conflicten beter te hanteren. Voorafgaand aan het event ontvang je als deelnemer een korte vragenlijst, om te kijken hoe jouw conflictsijl zich verhoudt tot die van het Nederlands gemiddelde.

NIEUWE INZICHTEN CONFLICT OPLOSSING IN CONSORTIA
Isabel Estrada, Associate Professor bij de Rijksuniversiteit Groningen, presenteert de meest recente resultaten uit haar onderzoek over conflicten in consortia. Wat leert dit ons over conflicten tijdens samenwerking in het algemeen? Daarna gaan we met elkaar in gesprek hoe dit binnen onze eigen samenwerkingen wordt gehanteerd. Ook het voorafgaande onderzoek gebruiken we hiervoor als input.

VERTROUWEN BIJ SAMENWERKEN
Martin Pit, PhD Candidate in Organisational Behaviour en Junior Docent bij de universiteit van Groningen zal samen met Wim Witteveen ingaan op vertrouwen bij samenwerken. Wat is er nodig om vertrouwen te bouwen en vast te houden? En hoe helpt vertrouwen bij het aangaan en managen van samenwerkingen? Wat is het verschil tussen vertrouwen en betrouwbaar zijn en wat is het effect hievan op conflicten? De één vanuit de wetenschap, de ander vanuit de praktijk.

Om jouw conflictstijl te bepalen, hebben we een korte vragenlijst opgesteld. Daarmee kunnen we de stijl van de deelnemers vergelijken met een voor de Nederlandse bevolking representatieve steekproef. We zullen deze vragenlijst tijdig aan alle deelnemers sturen.

PROGRAMMA
* Ontvangst/inloop – 13.30 uur
* Start event – 14.00 uur
* Inleiding Jorrit Hoekstra (AlliantiePartners)
* Engelse Presentatie onderzoek Isabel Estrada (Rijksuniversiteit Groningen)
* Break out discussie over jouw stijl bij conflicten
* Vertrouwen of betrouwbaar zijn? Martin Pit (Rijksuniversiteit Groningen) en Wim Witteveen (AlliantiePartners)
* Paneldiscussie
* Netwerkborrel – 17.00 uur

LOCATIE
De Groene Afslag
“Pleisterplaats voor de wereld van morgen’
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV Laren

KOSTEN
Voor leden van AlliantieSociety is dit event gratis. Niet leden betalen € 45,-

We starten om 14.00 uur en sluiten de middag om 17.00 uur af met een borrel.
Dit wil je niet missen, dus meld je snel aan. We hopen je weer te zien op vrijdag 14 april!

De Groene AfslagAmersfoortsestraatweg 117

Bestel je tickets!

Wil je als AlliantieSociety-lid één introducee meenemen? Bestel dan twee tickets en vul bij de checkout de extra gegevens in!

LET OP: Je kunt maximaal 2 tickets bestellen. Bij 3 of meer gaat het bestel proces niet verder!

Prijs €45,00

Aantal tickets -1 +

Totale prijs €45,00