Samenwerken in tijden van Corona crisis (Live event!)

26nov14:00Samenwerken in tijden van Corona crisis (Live event!)

Evenement details

Op 26 november organiseren wij in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen een netwerk event (live!). Het definitieve programma wordt nog bekend gemaakt, maar reken op verdiepende gesprekken over ons onderzoek “Samenwerken in tijden van Corona crisis” en inzichten vanuit de Rijksuniversiteit Groningen. Zoals jullie van ons gewend zijn, wordt dit een interactieve sessie met ook gelegenheid om te netwerken. Kortom het belooft een geweldig event te worden.

Meld je dus snel aan!

 

Programma

Inloop vanaf 14.00 uur

Start programma vanaf 14.30 uur

Netwerkborrel 17.00 uur

Bestel je tickets!

De toegangskaarten voor dit event kosten € 55,-. Als je hebt meegedaan aan het onderzoek kan je gratis deelnemen als dank voor je bijdrage aan ons onderzoek. Selecteer hieronder of je hebt deelgenomen aan het onderzoek of niet.

Let op, afmelden kan tot 7 dagen voor het event. Daarna zullen we helaas genoodzaakt zijn om de kosten in rekening te brengen.

Wil je een gast meenemen naar dit event? Dat kan, voeg dan een extra ticket toe aan je reservering. Kies hiervoor 'Nee, ik heb niet aan het onderzoek deelgenomen' en voeg toe aan je winkelmandje. Ook als je deelnemer was van het onderzoek en gratis toegang hebt. Bij de checkout kun je de gegevens van je gast invullen.

Tickets zijn niet meer beschikbaar