Verbinden in plaats van onderscheiden

13feb14:00Verbinden in plaats van onderscheiden

Evenement details

Helaas komt dit evenement te vervallen. Wil je op de hoogte blijven van al onze evenementen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief

Samenwerken is een belangrijkste voorwaarde in de Zorg en het Sociale Domein. Maar hoe dan? Kom 13 februari naar onze Inspiratiesessie “Verbinden in plaats van onderscheiden” en maak kennis met alliantiemanagement; professioneel samenwerken.

Hoe maak je samenwerken succesvol?

Het aangaan van samenwerking met andere organisaties is aan de orde van de dag, vooral in de gezondheidszorg, het sociaal – en maatschappelijk domein. Complexe domeinen, waarin ketenpartners en het woord ‘samenwerken’ veel gebruikte termen zijn. Alleen al in het nieuwe Integraal Zorg Akkoord komt het woord “samen” 395 keer voor. Samenwerken mag dan vaak vanzelfsprekend zijn, maar wil helaas nog niet zeggen dat het ook succesvol is. Maar hoe boek je nu resultaat in die samenwerking? Hoe zorgen we dat kwetsbare doelgroepen op nummer 1 staan en ook de belangen van alle betrokken organisaties worden behartigd? Wat zijn succesfactoren en faalfactoren? Professioneel (domeinoverstijgend)samenwerken is echt een vak en kun je leren!

Echt inhoud geven aan samenwerking? Kom naar de Inspiratiesessie “Verbinden in plaats van onderscheiden”. Meld je dus snel aan!

Programma Maandag 13 februari
Inloop vanaf 14.00 uur
Start programma vanaf 14.30 uur
Netwerkborrel 17.00 uur

Locatie
Kasteel Spelderholt
Spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen

Meer informatie
clemens@alliantiepartners.nl

Meer infomatie

Tijd

(Maandag) 14:00(GMT+01:00)

© Copyright - AlliantiePartners | Website is gerealiseerd door YNNCK