Verbinden in plaats van onderscheiden

13feb14:00Verbinden in plaats van onderscheiden

Evenement details

Helaas komt dit evenement te vervallen. Wil je op de hoogte blijven van al onze evenementen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief

 

Samenwerken is een belangrijkste voorwaarde in de Zorg en het Sociale Domein. Maar hoe dan? Kom 13 februari naar onze Inspiratiesessie “Verbinden in plaats van onderscheiden” en maak kennis met alliantiemanagement; professioneel samenwerken.

Hoe maak je samenwerken succesvol?

Het aangaan van samenwerking met andere organisaties is aan de orde van de dag, vooral in de gezondheidszorg, het sociaal – en maatschappelijk domein. Complexe domeinen, waarin ketenpartners en het woord ‘samenwerken’ veel gebruikte termen zijn. Alleen al in het nieuwe Integraal Zorg Akkoord komt het woord “samen” 395 keer voor. Samenwerken mag dan vaak vanzelfsprekend zijn, maar wil helaas nog niet zeggen dat het ook succesvol is. Maar hoe boek je nu resultaat in die samenwerking? Hoe zorgen we dat kwetsbare doelgroepen op nummer 1 staan en ook de belangen van alle betrokken organisaties worden behartigd? Wat zijn succesfactoren en faalfactoren? Professioneel (domeinoverstijgend)samenwerken is echt een vak en kun je leren!

Echt inhoud geven aan samenwerking? Kom naar de Inspiratiesessie “Verbinden in plaats van onderscheiden”. Meld je dus snel aan!

 

Programma Maandag 13 februari
Inloop vanaf 14.00 uur
Start programma vanaf 14.30 uur
Netwerkborrel 17.00 uur

Locatie
Kasteel Spelderholt
Spelderholt 9, 7361 DA Beekbergen

Meer informatie
clemens@alliantiepartners.nl

Docenten / Sprekers voor de evenement

 • Clemens Knispel

  Clemens Knispel

  ‘Zorg goed voor jezelf, en voor de ander.’ Krijgt energie van creatieve en waardevolle verbindingen tot stand brengen. Met al ruim 15 jaar ervaring in het sociaal domein, van uitvoering tot aansturing, zet Clemens zich in voor professioneel samenwerken in het sociaal domein. Samen de zorg beter maken, gebruik maken van elkaars kwaliteiten, effectief samenwerken en van betekenis zijn. Daar gaat hij mee aan de slag. Natuurlijk hoort plezier maken hier altijd bij. In zijn vrije tijd speelt hij graag gitaar en donderjaagt hij lekker met zijn gezin.

 • Marlies Groot Nibbelink

  Marlies Groot Nibbelink

  "Niemand is zo slim als wij allemaal samen." Marlies houdt zich al jaren bezig met zorgregelgeving , geeft trainingen, adviseert (zorg)organisaties en is casemanager in letselschadezaken. Werkt met veel partijen samen voor datzelfde gezamenlijke doel: de client met een beperking zo goed mogelijk laten functioneren door het delen van elkaars kennis en mogelijkheden.. Niet om het wiel opnieuw uit te vinden maar om het harder laten draaien. Is in staat om door middel van humor en enthousiasme zware zaken wat lichter te maken. “

 • Wim Witteveen

  Wim Witteveen

  ‘Samenwerken = Rendement + Energie’ Wim MM is founder van AlliantiePartners. Resultaatgerichte verbinder & netwerker. Optimistisch, gedreven en organisatiesensitief. Wim heeft 30 jaar ervaring in bestuurders- en managementfuncties. Hij begrijpt de dynamiek van organisaties en samenwerkingsverbanden. En richt zich altijd op de harde én zachte kant van samenwerken. Hij viert zijn successen en brengt vaak zijn humor in. Gelukkig is hij beter in verbinden, dan in zijn andere passie: tennissen!

Kasteel SpelderholtSpelderholt 9, 7361 DA Beekbergen

Bestel je tickets!

De toegangskaarten voor dit event kosten € 35,-

Let op, afmelden kan tot 7 dagen voor het event. Daarna zullen we helaas genoodzaakt zijn om de kosten in rekening te brengen.

Wil je een gast meenemen naar dit event? Dat kan, voeg dan een extra ticket toe aan je reservering. Bij de checkout kun je de gegevens van alle gasten in invullen.

Uitverkocht!